De mensen achter Antwood

 

Willem van Mierlo
‘We zijn een probleemoplosser voor overheden en instanties’
Functie: Eigenaar

Achtergrond: Na de HEAO heeft Willem veel ervaring opgedaan op het gebied van meerdere management disciplines in diverse sectoren. Daardoor heeft hij een breed netwerk weten op te bouwen en bewust een keuze kunnen maken voor de vastgoedsector.
Door de avondstudies VBO makelaar en vastgoed- en beleggingskunde, Master of Real Estate, heeft hij zich de nodige technische bagage eigen kunnen maken om, samen met broer Bert, richting en leiding te geven aan het familie bedrijf; De Van Mierlo Bouwgroep. Inmiddels 3de generatie en reeds 80-jaar actief in de bouw en projectontwikkeling met een solide basis, betrouwbare reputatie en schitterende gerealiseerde projecten. Bert richt zich meer op het bouwbedrijf en Willem op de projectontwikkeling. Hij houdt zich daarnaast bezig met de investeringsmaatschappij, die middels diverse deelnemingen participeert in onder andere diamant gereedschappen (Adamas) en verpakkingen sector (Argos Packaging)


Raymond van der Kruk
'Een project is voor mij geslaagd als het een toegevoegde waarde heeft en voorziet in een behoefte. Anders blijft het een hoop stenen.'
Functie: Projectmanager

Achtergrond: Na zijn studie Bouwkunde is Raymond acht jaar werkzaam geweest als projectleider bij een Haags architectenbureau. In 2007 maakte hij de overstap naar een grote vastgoedontwikkelaar in Rotterdam waar hij zowel de aansturing van bouwteams in de ontwerpfase als de directievoering tijdens de realisatiefase voor zijn rekening nam. Sinds september 2008 is Raymond op projectbasis betrokken geweest bij Antwood waar hij ingehuurd wordt voor het projectmanagement van lopende projecten en de (ontwerp-) ondersteuning bij opdrachtverwerving.